Långt emellan uppdateringarna

9 augusti, 2009 av

Uj vad jag blivit dålig på att skriva på bloggen, men det händer liksom inte så mycket för Speedy nu för tiden. Först fyra slöa veckor i Vejbystrand o nu när vi jobbat två veckor har det heller inte blivit så mycket mer än vanliga promenader. Jag har bl a lagt tid på besök hos sjukgymnast (foten jag opererade i vintras är inte riktigt 100) o frissa osså har vi haft goda vänner på besök några kvällar o då har det klart behövts handlas mat o fixa till hemmet.

Idag har jag åtminstone lagt ett litet bruksspår till Speedy. Sådant uppskattar han alltid. Till en början spårade han perfekt, men efter att linan fastnat i en massa pinnar i skogen så blev det lite si o så. Får ta o träna oftare  😉

På tisdag hade vi planerat in en långpromenad inkl fika tillsammans med Anne, men en av hennes tikar har börjat löpa, så det blir inget av det, den kommande veckan.

Har just konstaterat att sönerna o deras kompisar landat på Kastrup för bara några minuter sedan. De har varit i Nice två veckor. Jag blir allt också lite sugen på att åka dit.

Ett svar till “Långt emellan uppdateringarna”

  1. Lena skriver:

    Tack för att Ni håller tummar o tassar för Peggy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.