Olika klasser

28 augusti, 2009 av

Igår var Speedy o jag upp på klubben o tränade agility för Rose-Marie. Fast vi var ringrostiga tyckte hon att vi ”tog oss” ganska snabbt.
Vi pratade om det här med kontaktfält. Speedy är oftast duktig på träning, men på tävling hoppar han ibland ”hej vilt”. Jag vet att jag borde ”ta” honom på en tävling (o därmed diska oss), men det är så svårt när man så gärna vill jaga poäng till tävlingarna ”Årets Allroundwelsh” o ”Årets Freckles Hund. Ska jag ”våga” sätta ner foten på söndag o tala om vilka regler som gäller även på tävling?!?!
Ja, på söndag ska vi till Skurup för att tävla. Hade vi bara varit i klass 2 så hade tävlingen varit avklarad på en förmiddag. Nu är det ju tyvärr så att vi saknar 2 pinnar innan vi är där, så det verkar dröja. Tills vidare får jag stå ut med att ofta starta i första resp sista klassen för dagen.

Min egen dator är i behov av service, så först i början av nästa vecka kommer jag att kunna lägga upp några bilder.

Ett svar till “Olika klasser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.