Anmält

31 augusti, 2009 av

Idag har Speedy varit med mig på jobbet hela dagen. Han har därmed mest legat still. Bengt o jag tog därför en långpromenad med honom, efter kvällsmaten. När vi kommit in igen från den regnvåta turen satte jag mig o anmälde till en agility tävling o en utställning längre fram i höst – Det blir första gången i veteranklass!

Jag har också anmält mitt intresse för en viltspårkurs. Blir den av startar den nästa vecka.

Hur det gick i Skurup igår berättar jag när resultatlistorna lagts ut på Internet.

2 svar till “Anmält”

 1. Mia & Vilda skriver:

  Det var kul att se er i Skurup!

  Jag tror att resultatet ligger ute på agif´s hemsida!

  Vi ses

 2. Gunilla skriver:

  Det samma! Alltid trevligt att träffa positiva människor (o hundar!).
  Nej, tyvärr har resultaten inte kommit ut där än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.