En helg i ”Götet” + Rosa

7 september, 2009 av

Lördag till söndag tillbringade husse o jag i Göteborg. Bengt överraskade mig med turen dit (vi hade bröllopsdag i lördags, 28 år). Det blev god mat, hotellövernattning, promenad på stan, en parodi-revy-monolog med Sissela Kyle o dessutom hade vi vackert väder (bara en liten skur på kvällen). På hemvägen stannade vi på Freeport i Kungsbacka, men tyvärr hittade jag inga nya kläder som passade mig.
Under tiden vi var iväg bodde Speedy hos Marcus resp Farmor – Tack för passningen!

Idag har jag lagt sista handen vid det ”nya” rosa  badrummet…
badrum

Ett svar till “En helg i ”Götet” + Rosa”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Så fint det blev! Vi håller också på och gör nytt badrum i källaren, men vi har precis börjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.