Ännu mera kurs

14 september, 2009 av

Ikväll har jag varit på kurs utan hund. Det första av åtta tillfällen då jag ska lära lite om digital fotografering. Förhoppningsvis kommer det att ge resultat på hemsidan. 🙂 Efter en snabb introduktion fick vi (10 ”tanter”) gå ut på stan, i 15 minuter, för att knäppa av kameran 5 gånger. Dessa 5 bilder ska vi studera längre fram i kursen. Undrar hur många fel man lyckades åstadkomma…

Under tiden jag var i stan shamponerade husse Speedy. Han gillar det inte (Speedy alltså), men när fönen startas efteråt då njuuuuter han. Imorgon måste jag tyvärr sätta Ex-Spot på honom då spårskogen var full av fästingar 🙁 o imorgon är det dags för andra träffen i Hörby-trakten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.