Dagens spår

15 september, 2009 av

Vi började kursen en timma tidigare idag. Jag slutade jobbet tidigare än vanligt, men visste på förhand att jag ändå  inte skulle komma i tid. Det var ändå lugnt. Jag kom fram när de andra just avslutat sin spårläggning. Efter att jag gått en kort rastrunda så var det fikadags. Speedy o jag var sedan det ekipage som gick först ut i skogen. Eftersom vi tränar för öppenklass har kursledaren lagt vårt spår redan tidigare på dagen. Det är lyxigt att bara kunna glida ut i spåret. Idag spårade Speedy näst intill perfekt. Det var ett knappt 300 meter långt spår med bloduppehåll på både en raksträcka o i en vinkel, men det var inga problem för Speedy. Efter sista vinkeln ökade han dock tempot till en för hög nivå, så nästa gång ska jag hålla emot.
Kameran var inte uppe ur väskan idag.

2 svar till “Dagens spår”

  1. Christian skriver:

    Speedy bus – duktig vovve!!!

  2. Lena skriver:

    Härligt att det går bra på kursen. Själv försöker jag hämta luft och styrka från tomma intet efter senaste dagarnas kaos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.