Spår o annat

22 september, 2009 av

Igår var det tid för den årliga vaccinationen. Bra att de skickar ut vykort från Din Veterinär, så blir det av att man bokar en tid.

Idag har jag varit ledig från jobbet på eftermiddagen (som vanligt varannan tisdag), så vi hann cykla upp till klubben för att träna en stunds agility, innan det var dags att åka till spårkursen i Hörby.
Ikväll gästade Carina och Emmy (Umaniora’s Malva) från torsdagsgruppen oss.
Bo hade lagt Speedys spår i lätt regn, klockan 10 på förmiddagen. Nu ikväll sken solen åter, till o från, o det var 17 grader varmt ute i skogen. Spåret var ca 300 meter o innehöll två vinklar med blodupehåll varav den ena med en återgång. Frånsett att Speedy spårade för snabbt på slutet, så gjorde han det perfekt idag! 🙂

Tog några bilder, men jag märker att jag inte har lärt mig så mycket (än) på min fotokurs…  Jag får ta några fler foto en annan tisdag. Selma fastnade inte på bild idag, så hon får vara med nästa gång.
gruppenSpårgänget
emmyBättre bild än så här lyckades jag inte få på dagens gäst, Emmy
enso-o-wilmaHär ser det ut som om Enso o Wilma ska ut o spåra mitt i svartaste natta, men riktigt så mörkt var det inte i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.