Smått o gott

27 september, 2009 av

Var på gymet o tränade o torsdags. Denna gången på ”riktigt”, inkl stretch på slutet. Resultat = INGEN träningsvärk alls! Kan stretching göra sådana underverk? Hur känner hundarna det efter ett träningspass?

I senaste Welsh-Nytt finns Freja (Speedys ena dotter)  med på en härlig bild (Har du tidningen så titta på sid 49).

Ikväll har vi varit hos farmor o ätit kycklinpaj. När vi cyklade hem där ifrån träffade vi på en welsh-hane! Har aldrig tidigare sett någon welsh i vårt närområde. Den hade flyttat till en ny familj helt nyligen. Mannen visste tyvärr inte vilken kennel den kom ifrån. Den hunden var visst ”fågel-galen” o fick inte vara lös än, i den nya familjen, så han kunde inte leka med Speedy idag. Mot detta protesterade Speedy högljutt. 😮 Hoppas vi träffar på dem igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.