Höst & Viltspår

29 september, 2009 av

Nu känns det att hösten har kommit till Helsingborg, på allvar. Igår var det jämngrått här. Det blåste rejält o regnet föll till o från hela dagen. Det har också blivit märkbart mörkare, både på morgnarna och kvällarna. Idag har vi dock haft strålande sol o nästan vindstilla. Nu ikväll är det bara 9 grader.

Vi har just kommit hem från Hörby och vår spårkurs. Idag fick Speedy ett spår på ca 500 meter, innehållande 4 vinklar varav 2 med bloduppehåll. Även en återgång var med. Enligt kursledaren spårade Speedy motsvarande ett första pris. Han ska bara klara ytterligare ungefär 100 meter och ett skott. Spåret ska också ligga något längre tid. Dagens spår var ca 8 timmar gammalt.

Ett svar till “Höst & Viltspår”

  1. Lena skriver:

    Ja fy denna tråkiga o regniga skånska höst,tacka vet jag våra fina soliga höstdagar när livet bara är så njutbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.