Dubbelbokad

4 oktober, 2009 av

Lördagens almanacka innehöll både årets sista officiella agility-tävling samt barndop. Tidsmässigt skulle detta inte gå ihop…
Redan när vi åkte hemifrån, tidig förmiddag, kände jag att det nog var läge att stryka sig från eftermiddagens klass o så blev det också. Vädret i Bjuv var inte nådigt, både blåst o regn. Ganska många ekipaget verkade ändå komma till start. Vi hade ett sent startnummer i agilityklassen o ca 150 ekipage hade sprungit banan före oss. Prata om att det blivit kladdigt! Efter loppet hade både Speedy o jag lerfläckar i ansiktet. Hade det bara varit lite varmare, kunde klubben säkert tagit betalt både för gyttjebad o lerinpackningar :-).

Det blev en disk efter 5 hinder. Jag tyckte att det var långt till sjätte hindret, men Speedy var snabb o tog det därför från fel håll. Jag får ta på mig detta. Direkt efter nedvarvning packade jag in oss i bilen så att jag skulle få en chans att fräscha upp mig innan dopets början kl 14.

Efter dopakten i Bårslövs kyrka var vi inbjudna på kaffe med tilltugg på idrottsplatsens klubbhus. På väg ditt utlöste inbrottslarmet hemma. Stackars Speedy som var hemma i oväsnet! Glaskross-sensorn hade löst ut. Antingen falsklarm eller har Speedy skällt så intensivt så att den har utlöst. Vi lastade in Speedy i bilen o var snart på plats på kaffekalaset.

hans-ottos-dopFaster Caroline, Pappa Christian med nydöpte Hans Otto, Mamma Annika samt storebror Albin

På kvällen åt Bengt, Marcus o jag middag på Trivas på Råå. Alla tre valde Viltwallenbergare – Smaskens!

viltwallenbergare

Ett svar till “Dubbelbokad”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Stackars Speedy i larmoväsendet! Jag vet hur hemskt det är när jag råkat larma innan alla hade gått hem här på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.