Uppdatering o provtagning

29 oktober, 2009 av

Ikväll har jag uppdaterat sidan ”Viltspår”. Det är bara ett foto (eller två…) som fattas.

Idag har jag fått respons från SLU. De forskar kring ämnesomsättningsrubbningar hos hund o de efterlyser bl a rasen Welsh Springer Spaniel o vill ha blodprov från sjuka hundar samt friska hundar som är över 7 år. Jag har beställt en tid hos veterinären för provtagning, i november.

3 svar till “Uppdatering o provtagning”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Jag läste om det, bra att ni kan bidra och att de forskar på det. Vår yngsta son har hypotyreos, det har blivit vanligare bland människor också.

  2. admin skriver:

    Själv har jag bara en halv sköldkörtel. Den andra delen opererades bort för drygt 15 år sedan då jag upptäckte en knöl på den. Det visade sig dock bara vara en knölstruma, men det är ju en defekt det också.

  3. freckles Carina skriver:

    Ju fler hundar som bidrar dess bättre, även mamma tosca ska gå och testa sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.