Dag 1 = Växjö

1 november, 2009 av

Redan igår, lördag, åkte vi upp till Växjö för att slå två flugor i en smäll, under helgen. Dels hälsa på yngste sonen, som pluggar där och dels gå på utställning.
Lördagen bjöd på härlig sol o vi tog en tur bland butikerna på stan. Där efter tog vi med Speedy på en promenad runt sjön, vid Teleborgs slott. Många vackra vyer fick vi se o Speedy njöt i fulla drag i den frostiga luften.
Kvällen innehöll sedan både ett angenämnt restaurangbesök och en hyfsad film (Knowing, med Nicolas Cage).

Efter intagen söndagsfrukost begav vi oss till Tipshallen o SKK:s utställning. Holländske domaren Joo Schepers dömde bl a welshen idag (38 anmälda). För första gången skulle Speedy bedömas som veteran. Han fick nöja sig med att bli tvåa i veteranklassens konkurrensbedömning, men fick en kanonkritik och ett Hp;
”8 years old. Very nice dog. Good type and size. Nice head. Very good proportions. Good topline and tailset. Good ribs. Standing on good legs and feet. Very nice coat. Nice condition. Typical spaniel tail action.”

speedy-i-stol Speedy i ProPlan stol

joo-schepersDagens domare

Ett svar till “Dag 1 = Växjö”

  1. Carina Dahlberg skriver:

    Tack för trevligt sällskap i Växjö. Lycka till i Åstorp på lördag!
    Carina och Emmy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.