Dag 7 = Åstorp

7 november, 2009 av

Dags för veckans sista aktivitet (o kanske årets sista tävling). Bra ”påpälsade” åkte vi till Åstorps ridhus (där har allid varit kallt). I vår, ring,nr 4, dömde Moa Persson, valpar av rasen engelsk springer spaniel, alla tollare, en clumber spaniel och samtliga welsh springer spaniels.

Moa skrev så här om Speedy;
”Ett vackert welsh-huvud med utmärkt könsprägel och vänligt uttryck. Bra hals.  Normala vinklar fram och bak. Utmärkt benstomme. Skulle haft mera volym i bröstkorgen och en mera typisk överlinje (här försvann CK:t). Vacker färg. Använder sin svans väl i rörelse. Goda rörelser. Rastypiskt bredspårig fram.”
En etta i kvalité med HP samt Bästa Veteran blev resultatet av den kritiken.

Efter en ganska lång väntan kom så finalerna igång kl 15. Bland 7 veteraner sorterades två först ut. Bland de som sedan placerade sig, fick vi femte-platsen, med rosett o en hel låda hundgodis. Mums sa Speedy, som vid det laget verkade riktigt trött på utställning! Veteranfinalen dömdes av Benny Blid von Schedvin.

huvud

2 svar till “Dag 7 = Åstorp”

  1. freckles Carina skriver:

    Grattis min son, samma placering som jag fick i Mjölby, visst är vi vackar vi ”gamlingar” Mamma Tosca med flock

  2. Christian skriver:

    Haha, Speedy-gobben, du ser ju alldeles förstörd ut ju! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.