Snart advent

23 november, 2009 av

grisora

Eftersom vi numera bor nära Råå o där tjuvstartar man julen med skyltsöndag helgen innan advent, så sätter vi också fram ljusstakarna, ljusträdet samt girlanger på takterassen, samma helg.

Vädret är så erbarmligt trist så det blir inte några långa utevistelser. Speedy fick istället roa sig med ett jätte-öra som han fått då han fyllde år. Nu är så gott som alla presenter uppätna. Han får hoppas på nya av jultomten. 😉

Idag har jag varit i ”Magasinet” o fått min flunsa-spruta. Jag fick, efter begäran, min i låret. Varför gå o ha ont i armen när man är båda-hänt? Ruljansen flöt på mycket bra där. På mindre än 10 minuter var jag åter ute i bilen. Nu är det bara att hoppas man slipper biverkningarna som radats upp på pappret man fick med sig där ifrån. Än så länge är det lugnt…

Ett svar till “Snart advent”

  1. freckles Carina skriver:

    sötaste lussehunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.