Nytt År

6 januari, 2010 av

Så är då två veckors ledighet till ända. Imorgon är det dags att åter ställa väckarklockan.
Det har blivit många sovmorgnar o mycket kalasande under semestern. Tack vare det ”riktiga” vintervädret har det också blivit en hel del sköna promenader. Barnen har fått in oss i ”Geocaching-världen” o det är en trevlig erfarenhet.  Den svarta lilla fransmannen (Peggan) har blivit vaxad, men för övrigt har inga speciella ”nyttigheter” blivit fixade.
Jag har anmält Speedy till ”Årets Allroundwelsh” o jag håller på att leta efter någon lämplig kurs i vår. Har bl a fått tips från Linh.
Under senaste veckan kom Sydskånska Kennelklubbens Årsalmanacka o Speedy är kalenderpojke för juni månad, i den – Rätt skoj! 🙂
Snart är det dags att sätta upp årets tävlingsmål, så det återkommer jag om en annan dag.

Bilden i almanackan;

juni

En bild från dagen;

vid-grinden

2 svar till “Nytt År”

  1. Lena skriver:

    Grattis till kalenderpågen. Mina föräldrars skotte var med på Sydskånska KK tidning på omslaget i vinterskrud sedan var Compis min PV med i kalendern i aug med en badbild så vi säger välkommen i gänget speedy till att vara fotogenisk 🙂

  2. Maria & Tiffany skriver:

    Kul och en härlig bild! Det var en welsh med i Smålands också, men ingen vi känner. Här är massor med snö, jag fick skotta ut bilen i morse. Kallt också. Det har varit dåligt med fotograferandet i helgerna, vi får ta tag i det .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.