Geocaching

6 februari, 2010 av

Hela familjen (utom Henny) drog till Söderåsen. Vi parkerade vid Tingvalla o gav oss sedan ut i skogen. Först efter nästan tre timmar var vi tillbaka vid bilen. Under tiden hade vi hittat skatterna ”De sju dvärgarna”.
Det var bara under korta stunder vi traskade på de tilltrampade stigarna. Den mesta tiden plumsade vi i snön (massor fastnade kring anklarna). Jobbigast var det för den med kortast ben – Speedy – som fick skutta fram, men kul hade han. När vi letade cacher o skrev i loggböckerna tyckte han ibland att det blev lite för trist men då hittade han på egna saker  t ex lekte med bitar av trädstubbar eller följde spår. Vi såg massor av spår efter vildsvin, men jag är glad att vi inte träffade på några djur.
Ifall du inte vet vad geocaching är så kan du läsa här;
http://www.geocaching.se/?page=contentpages/gcsewhatis


Marcus, Christian, Speedy o Liemannen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.