Pudelklubben arrangerar

14 mars, 2010 av

Efter enbart 4 timmars sömn startade klockradion 06.30. När man sovit så lite känner man sig som om man vore bakis! Ja, ja, bara att ta sig upp, inta lite frukost, på med kläderna o så iväg. Pudelklubben anordnade inofficiell agility i Staffantorp denna dag.
Jag rastade Speedy en rejäl runda i byn. Han gick mest o lufsade o jag började fundera på om åldern börjar ta ut sin rätt. Vi återvände till utgångspunkten o lite senare presenterade jag ridhuset o tävlingsområdet för Speedy. Han blir som förbytt o liknar mer en 2-åring när han inser vad som är på G…!

Galenpannan hade svårt att sitta kvar i starten, hoppade lite från balansen, men det brydde jag mig inte om. Det blev sedan 5 fel i slalom när jag tryckte fram honom till andra porten, så när han sedan tog ett rejält skutt ner från A-et, då fick han ta om det o vi blev naturligtvis diskade. (Deltog bara i en klass, Ag1)

Ett bra genomfört arrangemang trots många unga, orutinerade förare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.