Dubbelt upp

23 mars, 2010 av

I eftermiddag/kväll har Speedy haft två aktiviteter på schemat. Vi började på Djursjukhusets rehab avd för att kolla upp vad de har att erbjuda. Veronica var duktig på att sälja in ”muskelträning”, så vips hade jag bestämt mig för ett 10-kort. Dyrt, men kan det ge Speedy lite mera muskler så är det bra. Idag kände hon mest igenom honom o kollade hans rörelseförmåga. Ett litet test i treadmillen blev det också. Veronica tyckte även att Speedy kunde få gå upp 0,5 kg så det får bli lite större portioner i kombination med träning.

For hem för att packa ryggsäcken. Husse som varit på Spenshults sjukhus för att få ta bort stygnen på fot o höft, mötte vi mest bara i dörren, innan vi var tvungna att pysa igen. Nu stod det viltspårträning i Fulltofta på programmet. Det var både nya o gamla spårkompisar i gruppen.  Speedy var den som gick sist ut i sitt spår. Innan vi kom till slutet var det mörkt! (Ska bli skönt med sommartid) Det gick bara halvbra för honom idag. Hoppas det bara är den långa vintervilan som gjorde det. Spåret var i princip ett helt öppenklass-spår.

Nu är vi hemkomna och i min fantasi tror jag att jag kommer hem med en trött hund, vilken jag hållit igång i 8 timmar. Icke är det så, så han får lägga lite energi på tuggben också, innan vi sedan säger godnatt o hoppas på en god natts sömn.

Ett svar till “Dubbelt upp”

  1. freckles Carina skriver:

    Åhhh säger tant Tosca tänk om någon ville säga till mig att jag behöver gå upp i vikt,
    En tosca son/dotter blir aldrig trött, det är födda outröttliga, på gott och ont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.