Snabbaste

2 april, 2010 av

Redan kl 07.20 var det dags att gå banvandring i Nils Holgersson-hallen, i Skurup. Det tar 1 timma att köra dit hemfrån Raus Vång, så det var åter en tidig morgon.
Vi kom dit precis lagom i tid. Med startnummer 9 var det strax vår tur. De första 5 hindren gick planenligt sedan tryckte jag Speedy i slalom o där fick vi 5 fel. Hinder nummer 8 var balansen o Speedy hoppade tydligt ner över sista kontaktfältet. Man skulle kunna tro att han tidigare bränt sig på det! Likadant gjorde han sedan på A:et o då fick han ta om (3 gånger!) o så var vi diskade. Efter det körde Speedy sitt eget race på banan, innan vi gemensamt passerade de tre sista hindren. Han uppträdde ungefär som en 2-åring! 😉
Har aldrig tidigare varit klar så snabbt på en tävling. Familjen hade knappt stigit upp när jag kom tillbaka hem, med nybakade bullar o bröd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.