Skotträning

25 april, 2010 av

Igår var det dags för ”Ordinarie prov” i viltspår, anordnat av SSRK Södra. Tävlingen gick av stapeln i Ljungbyhed.

Det visade sig att de skulle bli lika mycket skotträning som spårtävling. Speedy är ju skottberörd, men han klarade fint att vistas både i och utanför bilen under timmarna vi var där. I åtminstone 3 timmar sköt man nämligen på skjutbanan, alldeles i spårområdets närhet. Det pangades även under tiden Speedy befann sig i sitt spår. Han var säkert lite påverkad av omständigheterna, men jobbade bra ändå. Tyvärr gick han ur spår i 3:dje vinkeln o domaren blev tvungen att kalla tillbaka oss. Vi fick därför nöja oss med ett 2:a pris. Synd, men sån´t é livet o vi kommer igen en annan dag!

Bild på dagens grupp hittar du på SSRK Södras hemsida; http://www.ssrksodra.com/ (under Resultat/Viltspår)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.