En ute-dag

23 maj, 2010 av

En solig morgon gav en mulen dag, men en solig kväll!

Började dagen med frukost hos Marcus. Han o Lina samt Speedy o jag skulle ge oss ut på geocaching. Starten gick i Ängelholm, på eventet ”Skåneträffen 2010 – Dagen efter”. Vi tog först 5 cacher som var utspridda på bygden mellan Barkåkra o Förslöv. Parkerade sedan bilen vid stugan i Hålehall o där tog vi ytterligare 5 st. Dessa 5 var vi först att finna. Vi fick en härlig tur i den vårfagra skogen. Synd att inte kameran var med, men jag har nog med att hålla reda på GPS och hund. Speedy håller i och för sig väldigt bra koll på sin flock, men jag vill gärna se honom (skogen har ju börjat bli rätt tät nu). Ett par rådjur fick vi också se o jag är så glad att Speedy inte drar iväg på vilt.

Vi hastade sedan iväg från skogen o tillbaka till Ängelholm där jag lämnade av mina passagerare. Speedy o jag skulle nämligen vidare till svågern, som firade sin födelsedag i närheten av en annan skog (ute i naturen). Där blev det både fika, promenad, lekar o grillning innan det var dags att dra sig hemåt. Vid det laget hade även husse anslutit. Han hade varit ute med kunder på resa.

Imorgon, måndag, ska Speedy få en vilodag, men jag är inte alldeles säker på att han kommer att uppskatta den…


I skopan


Puss på dig, Matte


Mums för både två- och fyrbenta


Till sist gav Speedy upp sitt tiggande

Ett svar till “En ute-dag”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Vilka härliga bilder! Så skönt det ser ut! Det låter spännande med geocaching, jag ska gå in och läsa om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.