Eftermiddag

26 maj, 2010 av

Idag har jag haft en ledig eftermiddag, ledig från jobbet. Listan på saker som skulle göras var som vanligt lång. Direkt efter intagen lunch tog jag Speedy med mig i bilen o vid första stoppet köpte jag blommor. Några av dessa satte jag på mina föräldrars gravplats, på den närbelägna kyrkogården. Därefter åkte vi till naturreservatet ”Borgen” ( http://www.skane.naturskyddsforeningen.se/?page_id=285 ) o tog en promenad. Hörde göken. Tur att jag har dålig koll på väderstreck, så jag kan leva lyckligt ovetande om det ev var en ”döder-gök”.


En bild tagen i Borgen (med mobiltelefonen)

Trimning stod sedan på programmet efter att jag gjort några mindre inköp på CityGross, på hemvägen från skogen. Jag saknade verkligen trim-hjälp denna eftermiddag! Nu får det dock vara klart – Har ingen möjlighet att fixa mer med pälsen torsdag/fredag. Ska bara shamponera benen på honom innan helgens utställning.


Speedy på vårt ”trim”-bord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.