Hektisk helg

8 juni, 2010 av

Direkt efter fredagens jobb begav jag mig till hemmaklubben för att vara med o förbereda helgens agilitytävlingar. Efter några timmar där var det skönt att få komma hem o slänga sig i bingen.
Lördagen började ganska tidigt. Under hela dagen var jag ömsom funktionär ömsom deltagare på tävlingen. Hade anmält till en Ag 1- och två Ho 2-klasser. Diskade oss i agilityklassen då det blev fel tunnelingång.

Eftersom en 50-års fest utanför Trelleborg hägrade framåt kvällningen strök jag mig från min sista start. Frågan var dock om det skulle vara möjligt för mig att hinna köra ett hopplopp.  Kastade mig hem för att tvätta håret, då tiden började rinna iväg. Hade sedan telefonkontakt med en klubbkompis för att bevaka när det var dax att gå banvandring. Körde då genast tillbaka till klubben (tur det bara är dryga kilometern dit).

Vi lyckades med noll hinderfel, men Speedy var inte riktigt med i starten (snusade mellan de första hindren) så tyvärr drog vi på oss drygt 3 sekunders tidsfel. Undrar hur långt det räckte i resultatlistan? Den har tyvärr inte kommit ut på internet än, så jag får väl ge mig till tåls.

Vi skulle egentligen övernattat till söndagen, hos jubilaren, men yngste sonens flytt kom emellan. Redan kl 7 på söndagsmorgonen var det dags att börja lasta släpet med en bokhylla från hemmet. Där efter väntade hårt trädgårsdsarbete i fritidshuset – Aj, aj, aj vad jag har träningsvärk!  😉

 Några foton har jag tyvärr inte från helgen.

Har uppdaterat sidan, ”Viltspår”.

Ett svar till “Hektisk helg”

  1. Lena skriver:

    Att du orkar. Förstår att du är trött efter en så hektisk helg. Väntar också på resultaten från klubbens tävling – trist att det inte kan läggas ut på en gång så man kan se hur det gått för sina klubbkompisar o andra nu när man inte själv håller på längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.