Tävling i hettan

12 juli, 2010 av

Igår hade vi årets varmaste dag här (en bit över 30 grader) o DÅ hade vi ett agilitylopp inbokat! 😉 Hoppklass 2.
Åkte till Bjuv vid 11-tiden o efter en del väntan  i sommarhettan var det så småningom vår tur. Jag hade hittat en bra plats i skuggan till Speedy, men problemet var, var jag skulle värma upp honom. Det var ju sol ÖVERALLT!

Redan i starten var vi i otakt o snart var diskningen ett faktum. Speedy var i alla fall alert o inget snusande på banan! 🙂  Jag körde banan färdig, men kunde konstatera att mitt blindbyte inte fungerade då jag är alldeles för lååååångsam i benen!

Idag har jag tvingat honom till en aktivitet som jag tycker är lämpligare i detta väder. Bad i Skälderviken! 24 grader i vattnet.

Han ser ganska glad o nöjd ut, men om han kunnat tala…

Ett svar till “Tävling i hettan”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Ni är beundransvärda som orkar i värmen! Jag tror han tycker det är lite skönt att bada i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.