Tji fick han!

1 augusti, 2010 av

Natten till söndagen vaknade jag kl 04.20 av att Speedy ulkade. Strax spydde han upp en hög gräs mm. Det är bara en kort tid sedan en annan welsh fick stopp i tarmarna av gräs. Varför leker de kossor???

Lämnade hemmet strax innan kl 7, söndag morgon. Denna gång mot Halmstad, tillsammans med hela familjen. Jag gjorde en snabbvisit på Halmstad Brukshundklubb medan resten av gänget åkte in till Quality Hotel för att äta frukost.
När det var ca 10 hundar kvar att starta före oss i hoppklass 2 började det regna. På ett sätt ganska bra för då är det inte ”onödigt” många ekipage omkring banan. Speedy lämnade ändå startplatsen – För vad då? – Ja, det kan man undra, för ingen goding var där! Jag kallade tillbaka honom o han kom glatt skuttande o så startade vi flygande. Tyvärr fick vi redan på tredje hindret (en lite lurig slalom-ingång) två vägran o när nästa vägran kom på ett hopp-hinder där vi inte hade något flyt, så var ännu en diskning ett faktum. 10 ekipage av 28 tog sig runt i large-klassen, endast 2 av dem med 0 fel. I small o medium var det inget felfritt ekipage!
Måste säga att Halmstad BK har den finaste klubblokalen jag någosin varit i. Ny, stor o fräsch!

Redan kl 10 kunde jag ansluta till familjen o vår gemensamma geocaching. Efter drygt 3 timmars promenerande blev det äntligen dags för lunch. Detta på en ute-servering på torget. På vägen hem stannade vi ett par gånger för att ta ytterligare några cacher.

Speedy var faktiskt rätt trött på kvällen!  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.