Nybadad

23 augusti, 2010 av

Nu är vi verkligen inne i de vanliga, vardagliga gängorna. Idag började min femte arbetsvecka sedan sommarsemestern. Snart ska vi (husse o jag) dock åka till Torekov på Spa o det ska bli trevligt. 🙂  Under tiden ska Speedy bo hos en av de blivande svärdöttrarna o då vill jag ju att busen ska vara ren o fin. Igår kväll blev det därför shamponering. Speedy är lika motvillig till bad som Musses Pluto, men han är ändå foglig när han väl står där i badkaret. Synd bara att jag måste smutsa ner honom med Exspot direkt.


Nu är han glad igen – Svansen i full sving!

2 svar till “Nybadad”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Ha det så skönt 🙂 Tiffany tycker om att bada faktiskt!

  2. Eva m töserna skriver:

    Ha en skön ”lillsemester” på er!
    Hellre lite Expot än fästingar ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.