Torsdag – Söndag

30 augusti, 2010 av

Torsdag lunch till lördag morgon tillbringade husse o jag på konferens i Torekov. Bl a åt o drack vi gott, fick en guidad tur på Hallands Väderö o jag fick manikyr. Helt enkelt kul att få träffa Bengts kollegor o deras respektive, under trevliga former.

Under tiden befann Speedy sig hos familjen Persson/Svensson. Tack ska ni ha för att ni så väl tog hand om honom! Han kommer gärna tillbaka. 🙂

Han hoppade (utan att fråga om lov) upp i dubbelsängen hos dem (o fick vara kvar där)! Henny P har tagit fotot.

På lördagens eftermiddag cyklade vi med Speedy till Ramlösa- parken för att leta geocacher. När vi kom hem igen hade det gått mer än 2 timmar o det var bara att pysa in i duschen. Min ”gamla” klasskompis Ann bjöd på Öppet hus den kvällen. Speedy fick stanna hemma o sova. När vi kom hem var han verkligen utvilad o full av energi. Det gamla tuggbenet skulle nu ätas upp! 😉

Efter avslutad söndags-frukost undrade Marcus & Lina om vi skulle geocacha på Söderåsen o det kunde vi inte säga nej till. Parkerade bilen vid Tingvalla o började turen med en fika (även Speedy). Det blev drygt 3 timmar i skogen i ömsom sol, ömsom regn.
Jag trodde att Speedy skulle vara trött efter en sådan runda, men han hade massor av ork kvar att tigga mat när vi kom hem o det var dags för oss att laga middag!

Ett svar till “Torsdag – Söndag”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Det låter härligt! Skönt att Speedy hade det bra också. Jag ska åka till Vann utanför Lysekil om två veckor på konferens, det ska bli skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.