Tävlat

4 september, 2010 av

Klockradion startade i arla morgonstund. Lite segt att komma igång, men banvandringen på Lunds Brukshundklubb skulle starta 07.40, så det vara bara att sätta fart.
GPS:en var inställd på klubbens nya adress o den sa att en halvtimma skulle det ta att komma dit. Sista biten bad den mig köra fågelvägen!!! Gick inte så bra… Fick fråga en tjej med hund som var ute på morgonpromenad. Hon visade mig rätt o det var inte långt ifrån där vi befann oss.
Dagens packning var lätt, ingen bur, ingen stol o inga klädombyte. Skulle ju bara tävla i en klass o den var dagens första. Vi hade dessutom start nummer 5, så direkt efter banvandringen var det dags att hålla sig redo.
Ett ekipage före oss var struket o de andra två diskade sig. Det visade sig vara en sådan bana att antingen diskade man sig eller så blev man (i princip) felfri. Denna dag hade vi turen att hamna i den sistnämnda gruppen.
Det blev en flygande start – Vågar inget annat längre sedan Speedy lämnat startplatsen några gånger.   Vi fick lite problem mellan hinder 7 och 8, men redde ut det (tog dock lite tid). Kom runt som första felfria ekipage o under idealtiden! 🙂
Tiden räckte till en 5:e plats, men då endast 22 ekipage kom till start blev det ingen pinne för oss (men lika gla´ för det é jag idag). SBK:s nya datorprogram strulade för Lunds BK så jag valde att inte vänta kvar på prisutdelningen utan åkte hem till familjen för att äta gemensam frukost med dem.

På seneftermiddagen tog husse o jag ett dopp i spa:t, i det härliga vädret. Speedy fick nöja sig med att kolla på utsikten från takterassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.