Jönköping

3 oktober, 2010 av

På fredagskvällen styrde vi bilen mot Jönköping o yngste sonens lägenhet. Han själv hade redan cyklat till  jobbet när vi kom fram, så vi började med att hämta en nyckel på hans arbetsplats o där efter inkvarterade vi oss ganska snabbt.

Lördag förmiddag innebar agilitytävling på Jönköpings Brukshundklubb. Det var en väl genomförd tävling. Årets sista för vår del, i denna gren. Jag hade (som vanligt) bara anmält till en start – I hoppklass 2. Egentligen ingen särskilt svår bana. Det gällde dock att vara riktigt snabb. Med två vägran, bl a i slalom-ingången, tog det alldeles för lång tid för oss att komma runt. Förutom 10 hinderfel fick vi även 9,12 sekunders tidsfel. Det blev en 16:e plats – Inget man har nå´n nytta av… Man kan ju avsluta en tävlingssäsong på ett bättre sätt, men jag tröstar mig lite med att Speedy i alla fall inte lämnade banan. Jag hoppas att vi kan komma tillbaka o tävla ännu en säsong!


Efter vårt lopp. I bakgrunden hoppklass 2 banan

Lördag eftermiddag fick Speedy vila i lägenheten medan vi två-benta fixade några ärenden. När lillhusse åter åkte till jobbet tog vi andra en rejäl promenad i omgivningarna. Han bor trevligt, den där lillhusse, i närheten av Dunkehallaån. Imponerande höjdskillnader o ett ganska rejält vattenflöde. Hade tyvärr inte kameran med ut.

Idag, söndag, har vi fixat upp en del tavlor o en nyköpt spegel till C som blev riktigt nöjd. Speedy vilade sig på husses skjortor under tiden.  😉 

Nu är vi åter på väg hem mot Skåne o tack vare den moderna tekniken kan jag sitta i bilen o skriva mitt inlägg.  🙂

Ett svar till “Jönköping”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Så skönt det ser ut! 🙂 Tur vi inte var och tittade, då hade han nog lämnat banan för Tiffany löper…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.