Nya tider

18 november, 2010 av

Igår tränade vi åter rally lydnad hos Ida. Stackarn var helt genomförkyld, men körde kurs för oss ändå.
Jag fick t o m present för att jag gjorde som hon sa – Jag gick, på uppmaning banorna – Faktiskt ingen annan som gjorde det! Vi fick en kamptrasa – Speedy kampar inte så ofta eller länge, men ganska kul tyckte han ändå att den var. Tack, Ida!

Igår var också min sista arbetsdag för ett tag. Jag kommer att vara ledig fram till den 3 januari då jag går tillbaka till min förre arbetsgivare, Pyramid Communication.

Idag har därför Speedy o jag varit hemma hela dagen. Började med att ta honom med på en cykeltur till stranden. I eftermiddag bjöd jag honom på en 1-timmas promenad. Ikväll kommer jag att skicka ut husse…  😉

Ett svar till “Nya tider”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Så duktiga ni är! Det låter skönt att vara ledig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.