På pensionat

28 november, 2010 av

Efter att vi människor tillbringat några dagar i ett Berlin fullt av julstämning, var vi åter på svensk mark o kunde åka o hämta hem Speedy, som bott på pensionat under tiden (för första gången i hans 9-åriga liv).
Han hade säkert blivit väl omhändertagen, av Kitty, men när han inte får vara i centrum (helst hela tiden!) kan jag tänka mig att han låtit  (mycket!). Han är ordentligt hes o något riktigt skall får han inte fram just nu.


Berlin by night

2 svar till “På pensionat”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Stackars Speedy…. det var samma sak med Rasmus när han var på pensionat!

  2. Gun skriver:

    Förstår precis hur Speedy haft det 🙂 Maya lämnades på pensionat i 2 veckor för ett tiotal år sedan och kunde knappt få fram ett ljud när vi hämtade henne… ett litet väsande bara. Tokig som jag är så ringde jag dit på julafton, och hon hade det så bra, så bra 😉 Var nog tur de sa det annars hade det blivit reguljärt för min del så efter det tog våra charterresor slut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.