Färdigtränat

22 december, 2010 av

Igår, tisdag, trampade Speedy snett på morgonpromenden o haltade lätt på ett framben. Vid lunchtid var det dags för träning på fys avd på djursjukhuset. Pga hältan valde vi bort treadmillen denna gång. Bassängen hade fått ny ramp, men tyvärr hade 2 hundar skurit sig på den, så den ville vi ju inte använda. Istället blev det till att lyfta Speedy i resp ur vattnet. Det blir en del vattenstänk kan jag säga!  😉 Han simmade en lång stund i det kylslagna vattnet (hade inte hunnit bli uppvärmt efter ny-påfyllningen). Han verkade frysa efter duschen så jag stannade kvar för att föna honom.

Onsdag förmiddag bjöd på inomhussök på Vi2Hundcenter. Termometern visade på minus 20 grader då jag stannade bilen där. Tänk så kallt i Skåne! Det är inte varmare i en ouppvärmd lada kan jag säga. Ida bjöd på varm glögg o det smakade väldigt bra under träningen. Idag var det tre spaniels, en svart terrier och en schäfer i gänget. Fyra av dem träffades en stund på gården innan vi började söket. Verkade inte längre som Speedys hälta var till något besvär.

Nu blir det ingen mer organiserad träning i år.


Speedy och Focus (6 mån)


Ida, Focus, Ziri, Speedy o Asta

Har lagt in ytterligare julkort på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.