Sammanfattning veckan

16 januari, 2011 av

Ja, så har då ännu en vecka rullat förbi. I måndags började Evas träningsgrupp, på brukshundklubben o jag bestämde mig för att testa om vi platsade, Speedy o jag. Fram till mars ska de hålla till i ridhuset i Raus. Många ekipage hade hittat dit. Kvällen bjöd på inkallningar på kors o tvärs, fotgående, läggande o sättande i grupp mm. Blandad, bra träning, så bl a det satsar vi på i vår.
Dagen efter var det dags för treadmill på fys avd på djursjukhuset. Veronica var mycket nöjd med Speedys rörlighet o muskulatur. Det är märkligt det där med att aktivera hunden att ju mer man bjuder på ju mer energi verkar han få, inte mins direkt efteråt. Denna kväll ville han bara mer o mer. Fick plocka fram det gamla brickspelet från skåpet. Det varar ju tyvärr dock bara en mycket kort tid innan de gömda godisbitarna hittas och äts upp.
På torsdagen kom husses kollega på besök o med sig hade hon Rottisen Kajsa. Kajsa o Speedy fick busa lite tillsammans i snön o sedan gick vi en koppelpromenad tillsammans med dem.
Igår, lördag blev det en geocaching-tur vid Borstahusen, tillsammans med Lina o Marcus. Speedy fick också en uppgift då han vi ett par tillfällen fick lämna en penna till någon i gruppen – Använde oss av momentet budföring!  🙂

Kajsa o Speedy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.