Tålamodet tog slut

28 mars, 2011 av

Att träna hormonstinn hane inomhus, tillsammans med löptik är tålamodskrävande eller som ett par andra sa; En utmaning! resp Galenskap!
Det var så illa på kursen förra torsdagen att jag var gråtfärdig på hemvägen. Känns som tikar alltid har någon sorts företräde o en del tikägare är helt oförstående vilka problem det kan bli för de stackars hanarna o dess ägare.
Känns inte rätt att bara hålla på att slita, dra o skälla på Speedy i denna situation – Funderar på att hoppa av rally-kursen, men känner samtidigt att jag också betalt samma avgift som alla andra o vill ha ut något av träningen.
Sista tilltället är torsdag denna vecka o jag har blivit lovad att alla hundarna ska sitta i bilen till att börja med o sedan ska Speedy få köra en bana först av alla. Håll tummarna för att detta ska lyckas!

Ett svar till “Tålamodet tog slut”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Vi håller tummarna! Man förstår lite mer när man går från hanar till tik 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.