Mera träning

30 mars, 2011 av

I lördags var det träning på Råådalen, för tävlingsekipage i agility. Vi var bara 4 som anmält oss. Detta låga antal deltagare gjorde att det tog en hel del tid att bygga banor. Vi hade väl i och för sig inte orkat springa så mycket mer, speciellt inte Speedy o jag som inte tränat just agility på hela vintern. Trots långvarit uppehåll måste jag säga att Speedy var riktigt duktig. Jag var den av oss som hade mest att lära/friska upp. Mitt trasiga knä fungerade tillräckligt bra för att klara av en halvdag på planen.
Som ni ser på bilderna var vädret alldeles underbart!

Hemma i trädgården efter träning.

2 svar till “Mera träning”

 1. Sara skriver:

  Hej! Vilken fin hemsida ni har, hittade hit via welshnytt och det var roligt att läsa om vad ni pysslar med. Jag har själv precis börjat med agility tillsammans med min 1-åriga welshtik, hoppas att vi också kommer vara igång när hon närmar sig 10 år (:

  /Sara

 2. admin skriver:

  Hej, Sara!
  Kul att du hittat hit o ännu roligare att du lämnat ett avtryck. 🙂
  Jag har nu kikat lite även på din blogg – Kul läsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.