Mycket kontakt

12 april, 2011 av

Inget roligt väder idag, men vi (Speedy o jag) körde ändå till den allmänna lydnadsträningen på brukshundklubben. Det var en ganska liten skara som trotsade regnet o kylan (endast 5 grader). Vi var i alla fall tillräckligt många för att det skulle finnas störande moment för Speedy. Han kom dock att överraska mig positivt med att hålla kontakt med mig o lyssna på mig nästan hela tiden. En liten sväng till en King Charles som tränat agility hann han dock med. Jag är i alla fall mycket nöjd med kvällen o hoppas det kan hålla i sig även på söndag, då vi ska tävlingsdebutera. Det är bara inofficiellt, men ni kan väl hålla en liten tumme för oss!  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.