Tävlingsdebut

17 april, 2011 av

Redan för flera år sedan sa en medtävlande i lydnad ”Han är inte snäll mot dig”. Förstod först inte vad hon menade, så jag fick det förklarat för mig. Idag håller jag verkligen med henne. Med tanke på all träning o kraft jag lagt ner, så var det definitivt ingen lön för mödan när han idag satte nosen i marken vid skylt nr 1 på rallylydnadstävlingen i Lund och sedan inte lyfte nosen förrän mellan skylt 5 o 6, då domaren frågade om jag skulle fortsätta. Nej, det gjorde vi inte! Försökte utföra några fartfyllda moment innan vi lämnade banan, men inte ens det var Speedy med på.

Är det verkligen lönt att göra något nytt försök???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.