Högsta någonsin

30 april, 2011 av

En lätt klass 2 bana, men med höga hopphinder, var vad Lomma BHK bjöd på. Solen sken från en klarblå himmel och det blev nog lite varmare än vad många hundar önskat. Speedy saknade både fart och glädje där vi tog oss fram som start nummer 1 i klassen. Idealtiden var satt till 37 sekunder och vi behövde drygt 68 för att komma i mål. Tillsammans med 10 hinderfel (rivning av första hindret och en vägran när Speedy skulle fram o kolla en fotograf vid bankanten) blev det totalt 41,70 fel. Det högsta antal felpoäng vi någonsin dragit på oss.
För varmt? Speedy tröttnat på att tävla? Dags för pensionering? De kommande 2 agilitytävlingarna får ge svaren.

Här trivs han bättre – I trädgården med ett smaskigt grisöra;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.