Agilitycup

26 maj, 2011 av

Veckans första tävling har gått av stapeln ikväll. Vi har varit på Råådalens Agilitycup. Då kör man ett hopplopp och ett agilitylopp o så läggs resultaten ihop. Egentligen ska man ha resultat från båda loppen för att placera sig, men ikväll var det så många diskningar att helt enkelt lägsta sammanlagda poäng vann. En disk ”kostade” 50 poäng.
Jag får nog ta på mig vår diskning i hopploppet. Speedy var pigg o alert o hann ta fler språng mot fel hinder än vad jag räknat med. I agilityloppet klarade vi t o m kontaktfältet – tjohoo – o tog oss runt felfritt. Det kändes riktigt bra ikväll. Man kan ju alltid hoppas på att det är en trend i rätt riktning. På söndag är det agility dax igen (då officiellt).
Vi slutade på tredje plats i Large-gruppen o fick pris (presentkort i djuraffär + glas). 🙂

Ett svar till “Agilitycup”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Ni är så duktiga!!! 🙂 Heja Speedy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.