Lååånghelg

6 juni, 2011 av

5 dagars ledigt har inte varit dumt alls. För första gången på mycket länge känner jag mig nöjd med ledighet o ser fram emot en dag med jobb, imorgon.
Halva ledigheten har vi tillbringat i lilla fritidshuset i Vejbystrand och halva hemma i stan. Det är skönt på båda ställena, bara på lite olika sätt. Båda ligger mer eller mindre nära havet så bad o strand är alltid ett naturligt inslag (på sommaren i alla fall)oberoende var vi är.
Vi har även geocachat lite, firat barnens fd dagmammas födelsedag, firat en sen Mors Dag med brunch och idag har Speedy o jag varit på rallylydnads-träning. Linh ska bli instruktör och vi är 4 försökskaniner i hennes allra första grupp. Vi fick en kanon introduktion o massor av träning under 1,5 timma i sommarvärmen. T o m Speedy var trött när vi slutade för dagen. 🙂 Emellanåt hade vi en riktigt bra kontakt, min spårhund o jag och min önskedröm är att en gång (minst) få uppleva det på tävling!

Hela rallygruppen. Jag o Speedy, Annika o Pyssla, Anna o Buster, Therese o Tetris

De båda fotona är tagna av Linh Hong – Tack Linh för att du delade med dig!

3 svar till “Lååånghelg”

 1. Linh skriver:

  Hej! Vilken snygg sida till en snygg Speedy. I dag var ni varit super duktiga, fler av dessa träningspass så lovar jag att ni kommer bli godkända i Hörby. Förresten Annikas hund heter Pyssla och Therses jycke är Tetris. Ha det gott! Kram, Linh

 2. Eva m töserna skriver:

  Verkar vara så roligt med rallylydnad 🙂
  Fart och fläkt utan allt för mycket krav!!
  Kan säkert passa Speedy 🙂
  Ha det gött i sommarvärmen.

 3. Maria & Tiffany skriver:

  Vi har också tränat lite Rallylydnad, det är kul 🙂 Tycker Tiffany också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.