En söndag i Danmark

31 juli, 2011 av

Förra söndagen vräkte regnet ner. Då hade vi bestämt oss för att cykla i Danmark. Tack o lov att vi ställde in det och sköt på det till idag istället. Hela familjen (utom Speedy) fick en härlig tur på andra sidan sundet. Så enkelt att bara cykla ombord på färjan o efter 20 minuter är man utomlands! 🙂
Tack syster Ulla för att du rastade Speedy o gjorde det möjligt för oss att åka.
Vi geocachade, åt medhavd matsäck, badade o hade det bra, hela dagen! Det var bara stackars Lina som det var synd om. Hon skulle också varit med, men hon fick abrupt stanna hemma, då hennes cykels bakdäck inte hade någon luft.


En av Scandlines färjor på väg in i hamnen i Helsingborg
Fotograf; Christian Alsterfjord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.