Cykel o värme

2 augusti, 2011 av

Sommarens bästa väder just idag! Morgonen bjöd på dryga 15 grader o solen började bryta igenom dimmolnen innan Speedy o jag gav oss iväg mot jobb, per cykel. Det är nästan 7 km till mitt arbete och med hund tar det sin tid (vill inte jaga på en som snart är 10 år). Inte roligt alls att sedan sitta inne hela dagen, när man älskar sol o bad.
På vägen hem blev jag lite orolig att Speedy skulle bli överhettad (även om större delen av vägen gick i skuggan) då det var 27 grader varmt. Cyklade därför till hundbadet på Råå o så fick husse hämta Speedy där, i bil sedan.
Speedy fick stanna hemma på kvällen då husse o jag cyklade ner till Råå igen. Denna gång för att äta o dricka gott på Piren, tillsammans med min bror o hans fru. En helt fantastisk kväll vid sundet.

En bild (som Bengt tagit) över inloppet till Råå hamn;

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.