Blod!

8 augusti, 2011 av

Upptäckte ett par bloddroppar på köksgolvet! Misstänkte starkt att de kommit från Speedys snopp. Ett besök hos veterinären bekräftade det. Efter ultraljud och provtagning (urin, via bukväggen) konstaterades att Speedy har urinvägsinfektion. Nu är frågan om det ev orsakats av prostata-problem. Ska tillbaka till Din Veterinär nästa vecka. Under tiden ska Speedy äta antibiotika och för första gången måste vi ställa in en planerad tävling. På lördag är det nämligen agility på hemmaplan o vi skulle kört Ag1 och Ho2. Jag kommer att få nöja mig med att vara funktionär denna gång och Speedy mestadels ligga i bur (förhoppningsvis oftast nära mig).
Foto på pillerna. Har även laddat upp med en förp Forti Flora ifall han blir kass i magen av antibiotikan.

 

Ett svar till “Blod!”

  1. Marcus skriver:

    Inget vidare, hoppas att han snabbt blir bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.