Apportering

15 september, 2011 av

Förra veckan började apporteringskursen hos Kenneth på Hundkompetens. Då kunde vi ju tyvärr inte vara med.
I tisdags tränade jag lite agility på egen hand o dessvärre gjorde då Speedy sig illa i ett framben. Samma problem som för ganska precis 1 år sedan? Är nu riktig tveksam till om vi ska starta på tävlingen i Skurup som jag anmält till.
Ikväll var vi i alla fall med på apporteringsträningen o Speedy tyckte det var jättekul även om viss hälta kvarstår. Han stack (som vanligt) till tik ett par gånger, men där emellan var han riktigt duktig, både på att hålla kontakten och på att hämta dummies resp bollar. Han får betyget ”Godkänd” av mig idag. Jag ser redan fram emot nästa torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.