Torsdag igen

29 september, 2011 av

Tur att veckorna går fort så det är nära till nästa träningstillfälle. Det är kul med kurs! 🙂

Speedys hälta sitter i. Det är inte alltid så lätt att se den, men det verkar som den blir tydligare när han jobbat länge. Det börjar bli dags att kontakta veterinären. Ska be dem att titta på knölen som Speedy har på sin ena tass också.

Ikväll har vi börjat träna på dirigering. Inte alltid helt lätt! Vi avslutade med 3 utlagda bollar i olika väderstreck o så fick hunden bara hämta just den boll resp förare pekade på. Detta måste vi träna på hemma också.

På söndag ska vi tävla i rallylydnad, så vi spar apporteringsträningen till början av nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.