Veterinärbesök, dag 2

5 oktober, 2011 av

Operationsdags! Sett ur hälsoaspekt väljer vi nu att låta kastrera Speedy. Inte ett helt lätt val, man har ju inget facit o ibland får man inte ens i efterhand någon bekräftelse på om man tagit rätt eller fel beslut. Vad är rätt o vad är fel? Nu är det i alla fall bestämt.

Jag lämnade Speedy på kliniken kl 8. Han blir otroligt stressad direkt vi kommer innanför dörren där, men så snart någon bryr sig om honom viftar ändå svansen. 🙂

Mitt på eftermiddagen ringde så veterinären (Elisabet Ellström) och berättade att operationen gått planenligt. Jag åkte kort där efter dit för att hämta honom. Sköterskan berättade att de plockat bort en fästing på hans ena lår (Speedy hade tydligen själv försökt, då pälsen var avbiten o fästingen naggad). Jaha, så är det då genast 2 sådana räliga kryp som satt sig på honom i år. Jag är livrädd för de fästingburna sjukdomarna! 🙁

Ännu ordenligt påverkad av narkosen flöt Speedy sedan ut på golvet i mitt kontorsrum;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.