Det går framåt

8 oktober, 2011 av

USCH! Hittade ännu en, (den tredje) fästing på Speedy. Denna gång på kinden.

Dags för en liten utflykt idag. Målet är atelje Gudrun Kellerman i Knäred, www.gudrunkellerman.se. Jag förälskade mig i en väska (gjord i keramik) i somras när vi var i Huseby. Nu var det dags att åka till konstnären som tillverkat den – Å det blev ett köp! 🙂

Vi tog en mini promenad i skogen utanför orten (geocaching-dax) o Speedy fick gå utan både krage o stövel. Han var lika pigg som före operationen – Skönt att se! Han fick dock inte så mycket frihet eftersom det endast är kissrundor i koppel som är tillåtet fram tills stygnen ska tas, om en vecka. Nätterna är det största problemet, då han väcker oss flera gånger när han slår i tratten.
Det är bara för oss alla att hålla ut!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.