Träna utan hund

13 oktober, 2011 av

Åkte upp o deltog på apporteringskursen – Utan hund! Kändes konstigt, men givande (och kallt!). Jag kom bl a för första gången i praktiken i kontakt med ”linjetag”. Har hört det många gånger bland flatte-folk, men aldrig riktigt vetat vad de pratar om. Nu vet jag i alla fall lite mer. Hoppas kunna träna Speedy lite på det i början av nästa vecka.

Tidpunkten för första helg-träningen i apportering kommer att bli förskjuten, så nu kan vi även delta på den (direkt efter klickerkursen).  😉 Tillsammans med att jag nu varit med ikväll så missar vi alltså bara 2,5 gång – Toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.