Ännu en tävlingsdag

13 november, 2011 av

Inte ofta jag tävlar två dagar på rad, men så blev det denna helg, i två olika grenar. Idag stod det Fortsättningsklass i Rallylydnad på schemat och den tävlingen gick av stapeln på Söderåsens Brukshundklubb.
Vår klass började först efter lunch, så det var en lugn morgon hemma. Vädret som bjöds var dimma och bara några enstaka grader över noll. Skönt med skidställ!
Ett par ekipage före oss var strukna, så vi gick ut som nummer tre i vår klass. Ett par små luringar fanns det i banan, bl a ett hopphinder som skulle passeras och tas först på tillbaka-vägen. Jag hade en bra känsla genom hela banan och även domaren (Ingegerd Jansson) verkade nöjd då hon bara drog av sex poäng för oss. Vi fick alltså behålla 94 poäng och med dem hamnade vi på sjunde plats och detta blev vårt tredje godkända resultat i klassen. Nästa år ställer vi upp i Avancerad! 🙂 En härlig tävlingshelg! Nu har Speedy ännu en titel, så nu börjar det bli riktigt långt
”SE(u)Ch SVCh LP1 RLD N RLD F” – Liiite stolt är jag allt.  😮

9 veckor gamla lilla Alva som miljötränade idag, var på plats tillsammans med mamma Ziri och matte Ida. Grattis Ziri & Ida som också blev uppflyttade till avancerad klass!

Ett svar till “Ännu en tävlingsdag”

  1. freckles carina skriver:

    GRATTIS världens bästa SPeedy från stolt uppfödare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.