Skvättande

17 november, 2011 av

Speedy har börjat skvätta urin inomhus, inga mängder, men väldigt irriterande. Inte på morgonen när han borde vara som mest nödig utan på eftermiddag/kväll och ofta efter att vi varit ute o rastat. Det är inte så många hanar som blir inkontinenta efter kastrering, men risken finns. Jag tror naturligtvis att Speedy har drabbats av detta. Vår veterinär är dock inte inne på samma linje…
Under ultraljud har det därför tagits ett urinprov (genom bukväggen). Svaret visade att det finns baktierier närvarande, så det blir en behandling med antibiotika. Denna kur kan förhoppningsvis ”fixa” både skvättandet och det svårläkta såret på tassen (det har bildats en fistel där).

Ett svar till “Skvättande”

  1. Christian skriver:

    Håller tummar och tassar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.